Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας Γ.Ι.Κατσίγρας  Γ.Παπανδρέου 2, 41334,(Νεάπολη) Λάρισα την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 και ώρα 19:00 μμ.

19:00-19:10  Καλωσόρισμα Προέδρου

19:10-19:30  Έκθεση Ζωγραφικής από την ομάδα Εικαστικής έκφρασης και δημιουργικής απασχόλησης  της ΠΕΑμΣΚΠ

19:30-20:10  Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Η Σκληρή κυρία Πλάκα» της Βερόνικας-Στυλιανής  Αποστόλου- Παμπουκίδη, Πτυχιούχος τμήματος Βαλκανικών Σπουδών Φλώρινας, Μεταπτυχιακός του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Κοινωνικών Επιστημών και φοιτήτρια στο 4o έτος νομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Ιδρύτρια και Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Καστοριάς, πρώην Αντιπρόεδρος Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας και εκλεγμένο μέλος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας. Η Βερόνικα για την παιδική ιστορία «Η Σκληρή κυρία Πλάκα» βραβεύτηκε από την Unesco το 2016 σε μια εκδήλωση στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, για την προσφορά της στην κοινωνία μέσα από τον εθελοντισμό.

 θα την πλαισιώνουν οι:

Ελένη Μακαντάση, Κοινωνική Λειτουργός, MsC στην Ψυχική Υγεία και εργάζεται  στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση 
Μαριέττα Χαρταλάμη, Φιλόλογος, MsC στην Ειδική Αγωγή και εκπαίδευση, εργάζεται στο εεεεκ Φθιώτιδας 
Άρτεμις Ζαβαλίγκου, επί πτυχίο  φοιτήτρια ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  & Γ. Γραμματέας του συλλόγου Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

20:10-20:30 Η Σχολή Χορού NTL Dance School της Νίκης Λυτροκάπη και η Δασκάλα τους Γιάννα Καρπούζα θα χορέψουν για μας

20:30-21:00  Η ομάδα Συν-Χορό της ΠΕΑμΣΚΠ θα χορέψει και θα δείξει πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, γιατί ο χορός έχει άμεση σχέση με την ψυχή. Είναι η έκφρασή της, το αποκούμπι της, η θεραπεία της. Είναι ψυχοθεραπεία ο χορός κι όποιος τον έχει δοκιμάσει ξέρει την αλήθεια…